Vi borrar efter bergvärme

Bergvärme – Den hållbara lösningen för din fastighet med både värme och kyla.
Geoenergi, i folkmun kallat bergvärme, är den hållbara och lönsamma energilösningen som passar till de flesta fastigheter. Genom en anläggning med geoenergi kan du sänka dina energikostnader och få både förnybar värme och kyla till din fastighet. En funktion som gör geoenergin unik. Metoden förutsätter närhet till berg (max 30m) där brunnen skall borras. Vid fastigheter där avståndet ner till berg är större används metoden Augerborrning.

När en anläggning genom Augerborrning tas fram borras flertalet hål på 30-40m ner i jordlagret där energin sedan utvinns och omvandlas till förnybar värme och kyla.

Låt oss på TSB hjälpa er med ert energisystem!

Såhär ser vår process ut:

Första steget – Kontakta oss så bokar vi in ett besök vid din fastighet. Där går vi igenom förutsättningarna och fastställer placering av din brunn utifrån markförutsättningarna och omkringlilggande faktorer. En offert sänds över med vald borrmetod och förväntad kapacitet på just din brunn. När offerten är godkänd kommuniceras leveransperiod för din brunn.

Andra steget
Vi kommer till din fastighet och utför beställd borrning, därefter grävs anläggningen in till ditt hus och rörmockaren kopplar ihop systemet med din värmepump.

Sista steget
Vi säkerställer funktionen av systemet och tackar för ditt förtroende!

Adress

TSB Borrentreprenad AB
Långgatan 5
881 33 SOLLEFTEÅ